Figyelem! Ez az oldal a 2018-as Tanulófesztivál eseményeit tartalmazza!
Az aktuális oldal a ptf.ckh.hu címen érhető el.

Haunipedia

2018. szeptember 21., péntek 10.00
2018. szeptember 22., szombat 10.00
Résztvevő: 
Helyszín: 

1.nap (Iskolák napja)

Célunk, hogy a rendezvény mottójához igazodva megmutassuk az élményalapú/saját élményű tanulást játékos formában, ezzel fejlesztve az érdeklődők kreativitását a gyárunkban készített eszközökkel. Szeretnénk a gépipari szektor megismerését segíteni, hogy ebben a pályaorientációs időszakban a megfelelő információkhoz juttassuk az érdeklődőket. A kitelepülés helyszínén szórólapok és ügyességi valamint logikai játékok várják az érdeklődő iskolásokat és tanáraikat. Munkatársaink tesztek kitöltésével és „állásinterjúval” segítenénk a pályaorientációt. Tanácsokkal látnánk el a még pályaválasztás előtt álló diákokat.

2. nap (Családok napja)

Célunk, hogy a rendezvény mottójához igazodva megmutassuk az élményalapú/saját élményű tanulást játékos formában, ezzel fejlesztve az érdeklődők kreativitását a gyárunkban készített eszközökkel. Szeretnénk a gépipari szektor megismerését segíteni, hogy ebben a pályaorientációs időszakban a megfelelő információkhoz juttassuk az érdeklődőket. A kitelepülés helyszínén szórólapok és ügyességi valamint logikai játékok várják az érdeklődő fiatalokat és szüleiket. Munkatársaink tesztek kitöltésével és „állásinterjúval” segítenénk a pályaorientációt. Tanácsokkal látnánk el a még pályaválasztás előtt álló diákokat és hozzátartozóikat.

Újabb helyszínen, a mai napon:

HAUNI NYÍLT NAP; A világ műszaki élvonala egy karnyújtásnyira - gyere el, nézd meg, próbáld ki! Gyárlátogatás 8:00 - 13:00 között, helyszín a Hauni gyára: Pécs, Móra Ferenc utca 72.

A nyílt napon zárt cipő viselése kötelező a gyár területén!